top of page

A folyamatos betegellátás rendje 2024 február 1-től megváltozik:

További részletek: (bővebb információkért kattintson ide.)

- Sürgős esetben azonnal hívhatja az Országos Mentőszolgálatot, minden nap 0-24h a 112 telefonszámon (további részletek a Mentőhívás menüpontban)

- 2023 február 1-től, hétköznap 16-08h és hétvégén/ünnepnapokon az ügyeleti feladatokat az Országos Mentőszolgálat végzi hívószámuk a 1830.

- Hétköznapokon 8-16h között sürgősségi betegellátás működik, Biatorbágyon (mely a Herceghalomi betegeink számára is igénybe vehető) a Szakrendelőben (2051, Biatorbágy Mester u.2) telefonszámuk 06-23/310-125

Munkánkat a továbbiakkal tudják segíteni:

 

Vizsgálatra történő bejelentkezés

továbbra is telefonon 23/319-433 vagy emailben herceghalomhaziorvos@gmail.com-on történik. Köszönjük, ha híváskor vagy emailben megosztja velünk nevét, elérhetőségét és a tervezendő orvos-beteg találkozás pontos célját.

 

Gyógyszerek felírásának kérése

továbbra is telefonon 23/319-433 vagy emailben herceghalomhaziorvos@gmail.com-on történik.

 

Munkánkat nagyban segíti, ha emailben vagy telefonon megosztják velünk a kért gyógyszerek pontos nevét. Nyomatékosan kérjük betegeinket továbbra is, hogy az állandóan kért gyógyszereket ne számtalan részletben, annak elfogyásának pillanatában, hanem alaposan átgondoltan összeírva, lehetőség szerint havi egy alkalommal jelezzék számunkra. Amennyiben lehetőségük van, kérjük a gyógyszerek felírását és további egészségügyi dokumentumaikat az ügyfélkapun is kövessék figyelemmel!

 

Együttműködésüket továbbra is köszönjük!

value. quality care. convenience.

bottom of page